Vraag maar raak sessie

Heb je vol trots je eigen website gemaakt en wil je graag de puntjes op de i zetten, maar weet je niet precies hoe je die laatste punten moet oplossen?

Wil jij meer weten over SEO en het verbeteren van de snelheid van je website?

Wil je graag onafhankelijke feedback hebben op je website?

Loop je halverwege het maken van je website vast met allerlei technische punten?

Ben jij die vrouwelijke ondernemer die graag zelf de techniek in handen heeft en wil leren hoe ze bepaalde zaken zelf kan oplossen en verbeteren?

Voel jij je aangesproken en heb je geen zin om zelf alles uit te hoeven zoeken. Boek dan nu een Vraag maar raak sessie!

Tijdens de Vraag maar raak sessie gaan wij samen aan de slag met al jouw vragen over je website. Zolang het maar WordPress gerelateerd is mag je alles aan mij vragen.

De Vraag maar raak sessie kost € 152,50 (excl. btw), maar dan heb jij 2 uur lang mijn persoonlijke aandacht en kennis tot je beschikking.

Voorbereiding
Om tijd van de Vraag maar raak sessie zo effectief mogelijk te benutten, is het fijn als je van tevoren je vragen/problemen op de mail zet. Ik kan mij dan voorbereiden op wat jij wil weten. Als ik daarnaast vast toegang krijg tot het dashboard van je website, kan ik ook meteen kijken hoe je alles nu hebt ingericht. Want hoe beter ik mij zelf kan voorbereiden, hoe meer vragen/problemen jij kan stellen.

Prijs € 152,50 excl. btw

Voor WebAssistants van Weblish geldt de speciale prijs van € 144,50 (excl. btw)

Ja, ik schrijf me in voor de Vraag maar raak sessie

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Please check this field.

Wat klanten over mij zeggen

Laura's Academy
5.0
Based on 3 reviews
powered by Google
Roos
Roos
07:39 15 Nov 19
De 'vraag maar raak' sessie (s) van Laura, zijn... voor mij ideaal. Tijdens een sessie kan ik bij haar terecht met technische vragen over het bouwen van een website. Laura is een echte vakvrouw en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van WordPress, daarnaast legt zij alles helder en rustig uit. Leuk mens met een gulle lach en enorm veel kennis over het bouwen van websites. 5 welverdiende sterren voor Laura's Office.lees meer
Anita van Agtmaal
Anita van Agtmaal
20:51 23 Jun 19
Laura heeft mij geweldig goed geholpen met het... maken van mijn website. Ze weet wat belangrijk en nodig is en wist dat goed over te brengen, zodat ik er daarna zelf mee aan de slag kon. Naast de enorme technische know-how heeft ze ook veel gevoel voor stijl, design en SEO. Ook was de aanpak erg persoonlijk, precies gericht op wat ik wilde. Ze bleef geduldig bij al mijn vragen en loste dingen snel op als ik er niet uit kwam. Het resultaat is een prachtige website (anitava.nl) die goed en snel werkt, zonder overbodige fratsen. Dank je wel Laura!lees meer
Leonie de Olde
Leonie de Olde
07:28 13 Jun 19
Ik heb bij Laura de individuele WordPress... trainingen gevolgd. Tussen de afspraken door heb ik zelf mijn website gebouwd en kon ik tijdens de 1 op 1 sessies mijn vragen stellen. Het geleerde kon ik op deze manier ook meteen in de praktijk brengen. Laura is prettig in omgang en is zeer kundig op haar vakgebied. Kortom: een echte aanrader als je zelf je website wilt bouwen maar wel graag gesteund wil worden in de techniek.lees meer
Bekijk alle beoordelingen

Laura's Academy

Laura's Academy
5.0
Based on 6 reviews
aangedreven door Facebook
Rose-Anne Eerland
Rose-Anne Eerland
2018-12-09T17:35:48+0000
Een super vraag maar raak sessie gevolgd bij... Laura! Al m'n punten die ik opgeschreven had, hebben we na kunnen lopen. Heel veel wijzer naar huis gegaan, zeker een aanrader!!lees meer
Liset Klop
Liset Klop
2018-11-07T12:27:13+0000
Als startende ZZP'er wilde ik graag mijn website... zelf maken, zodat ik weet hoe het in elkaar zit en ik ook het onderhoud zelf zou kunnen doen. Uiteindelijk kwam ik uit bij Laura en ben daar zeer tevreden over. In de eerste sessie heeft ze me geholpen met het opzetten van de website en in de week die volgde heb ik zelf mijn website ingericht zoals ik het voor ogen had. Tijdens de tweede sessie bespraken we nog mijn knelpunten en heeft ze me heel veel uitgelegd over SEO, Google Analytics, cookiebanners, privacyverklaring e.d. In de weken erna liep ik nog tegen wat dingetjes aan. Daar kreeg ik ontzettend snel de oplossing voor aangereikt, zodat ik weer verder kon. Conclusie: ik beveel Laura aan bij degenen die zelf hun website willen maken, maar daar wel graag hulp bij willen hebben.lees meer
Monique Hendriks
Monique Hendriks
2018-06-08T05:38:08+0000
De Vraag maar raak-sessie heeft mij nog... enthousiaster gemaakt over WordPress. Alle vragen die ik had zijn behandeld door Laura, en toen ik thuis was kon ik het meteen toepassen. En als je het Web-Assistant Programma bij Weblish hebt gevolgd krijg je ook nog korting!lees meer
Pauline Stobberingh
Pauline Stobberingh
2017-11-09T12:19:47+0000
Laura is een talentvolle en gezellige collega... Virtual Assistant/Web Assistant met wie ik een Vraag maar raak sessie heb gehad over mijn website. Ik had een paar technische vragen die Laura moeiteloos wist te beantwoorden. Ze is een expert in WordPress en legt op een rustige en eenvoudige manier uit wat de oplossing voor het probleem is. Daarnaast geeft ze leuke tips&tricks die waardevol zijn en die ik weer kan gebruiken in mijn bedrijf. Kortom: Laura is een aanrader!lees meer
Marion van der Giessen-Wehrmeijer
Marion van der Giessen-Wehrmeijer
2017-11-09T09:38:56+0000
De vraag maar raak sessie van Laura's Academy is... een echte aanrader! Laura heeft mij op weg geholpen met SEO en de optimalisatie van mijn website. Dat heeft mij als onderneemster veel tijdwinst opgeleverd. Laura helpt je verder waar jij vastloopt met WordPress, SEO, website optimalisatie etc. Ga geen uren zelf zitten freubelen om uiteindelijk met je handen in het haar te eindigen, maar boek gewoon een "vraag maar raak" sessie bij Laura en krijg in korte tijd antwoord en hulp bij jouw website. Laagdrempelig, eenvoudig uitgelegd, stap voor stap en ... domme vragen bestaan niet. Laura heeft in korte tijd een expertstatus opgebouwd en stond ooit waar jij nu staat en begrijpt daarom heel goed waar jij tegenaan loopt.lees meer
Volgende beoordelingen

Veel gestelde vragen

Waar vindt de Vraag maar raak sessie plaats?

Bij mij thuis in de huiskamer, in Hilversum of op mijn kantoor in Huizen.

Kan de Vraag maar raak sessie ook ergens anders plaatsvinden?

Natuurlijk kan dat, zolang we maar samen rustig kunnen zitten en geen last hebben van omgevingsgeluiden. Woon of heb jij een locatie binnen een straal van 35 km vanaf Hilversum, dan kom ik daar gratis naar toe. Is het verder weg, dan zal ik € 0,19 per km reiskostenvergoeding moeten rekenen.
Natuurlijk zijn dan ook de eerste 35 km gratis.

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, dat is niet mogelijk.

Hoelang voor de Vraag maar raak sessie moet ik de vragen/problemen insturen die ik wil bespreken?

Als je uiterlijk 2 dagen voor de Vraag maar raak sessie de vragen naar mij per mail stuurt, heb ik tijd genoeg om mij voor te bereiden.

Wat kan ik allemaal vragen tijdens de Vraag maar raak sessie?

Je mag alles aan mij vragen zolang het maar WordPress gerelateerd is. Dus of het nu gaat over WordPress zelf, thema’s, plugins of SEO wij kunnen het samen bespreken.

Hoeveel vragen of problemen kunnen wij behandelen?

Dat is een beetje afhankelijk hoe ingewikkeld de vragen of problemen zijn. Ik wil de Vraag maar raak sessie ook niet afrafelen, maar neem rustig de tijd om jou alles uit te leggen. Zodat als je weg gaat het ook begrijpt en ermee aan de slag kan gaan.
Daarom is het belangrijk dat je van tevoren mij per mail laat weten wat je vragen/problemen zijn. Dan kan ik aangeven of dat gaat lukken in de 2 uur dat de sessie duurt. Het is misschien wel handig, dat als je veel vragen hebt, je een prioriteitenlijst maakt.

Wat moet ik zelf meenemen naar de Vraag maar raak sessie?

Het is handig om je laptop mee te nemen en zorg ook dat je al je wachtwoorden weet. Niet alleen die van je website, maar misschien ook wel van je cPanel/Direct Admin bij je hostingpartij.

Wat als de Vraag maar raak sessie langer duurt dan 2 uur?

Mocht je besluiten dat je echt al je vragen/problemen die je hebt wil behandelen. En blijkt dan dat we dat niet gaan redden in de 2 uur. Dan kunnen we in overleg nog een Vraag maar raak sessie inplannen of je kunt dan bijbetalen. Extra tijd samen is € 55,00 per uur, waarbij ik steeds in blokken van 15 minuten werk.

Vast al een keer met mij kennismaken, dat kan!

Begin 2019 heb ik samen met ondernemer Marjolein van der Linden de netwerkgroep Vraag maar raak live opgezet. Hier komt een team van vaste specialisten elke laatste dinsdag van de maand bij elkaar om vragen van ondernemers te beantwoorden. Voor meer info klik op het logo.